Trustpilot

Smykker

Vår grønne reise -
100% resirkulert gull og sølv

byBiehl er et dansk smykkeselskap som lager sofistikerte, feminine og tidløse smykker, og ble startet av Charlotte Biehl i 2010. Hennes sterke gründerånd kombinert med et sterkt ønske om å produsere sofistikerte og feminine smykker av høy kvalitet, er en av grunnpilarene i selskapet.

Bærekraft er en svært viktig prioritet for byBiehl, og de startet sin grønne reise med å produserer alle smykker i  100% resirkulert gull og sølv. Alle kolleksjoner som leveres fra byBiehl har hentet inspirasjon fra naturen, personlige fortellinger og feminine former. I kolleksjonen finnes et bredt utvalg ringer, ørepynt, halskjeder og armbånd. 

preload spinner

Det finnes allerede rikelig med sølv og gull som er utvunnet av naturen. Derfor er det veldig fornuftig å heller smelte om disse materialene, man gjenbruker det som kan brukes i stedet for å utvinne nytt. Dette er også en prosess som krever mye - spesielt for å beholde ektheten i materialene. Derfor har det vært en lang reise for oss å sikre at alle metaller vi bruker er 100% resirkulerte materialer. Så det er en stor glede å kunne si at alle byBiehls smykker fra 2020 og fremover er laget av 100% resirkulert gull og sølv. byBiehl er dermed et av få smykke-selskap i verden som har sertifisering i å produsere utelukkende smykker fra resirkulerte materialer.

Trustpilot