Trustpilot

Handwash

HAND WASH

Kamseen presenterer vår nye kolleksjon av såper. Opplev dem i 5 forskjellige dufter samme som  hand & body lotioner.  Alle lotioner og såper er parabenfrie. 

Prøver du å finne en ny duft, å legge til lys samlingen din? Eller kanskje du bare er usikker på hvilken lys , lotion eller såpe du skal velge i din første bestilling? Uansett grunn, ønsker vi å hjelpe  med å velge riktig duftl for deg. Vi vil gi informasjonen du trenger for å kunne forstå hvordan forskjellige noter i produkter dine lukter.

Hva er "Noter" i produktene?

 En "Note" er navnet til hver enkelt lukt som utgjør duftoljen. Noter har tre kategorier eller "lag" i seg: toppnoter, midt noter og basenote.

Toppnotene eller hodenotene er de første duftene du kan kjenne, ettersom de fordamper raskest. Disse er vanligvis sitrus- eller fruktige, og er de første duftene som kundene vil lukte i produktene.

Mellomtoner eller "hjerte" noter i en duft er det som skaper "kroppen" av duften. De vil generelt være blomsteraktige, fruktige eller krydrede komponenter av duften. Dette laget vil være grunnlaget for ethvert produkt du lager.
 

Basenotene er de duftene som igjen henger lengst. Disse notene vil bidra til å skape det endelige og varige inntrykket av produktet. Disse er typisk tre- eller musk dufter og bør fungere i harmoni med hjertenotene.

 

preload spinner

Trustpilot